PUBLICITAT

Andorra la Vella

1,5 milions en ajudes per al lloguer d’habitatges

La convocatòria es tancarà el proper 29 de maig

Per Marisa da Costa

En vista de la necessitat d’ampliar l’import fixat inicialment en 1,3 milions d’euros destinats als ajuts a l’habitatge per al període 2014/2015, Govern amplia enguany la partida al milió i mig.
 
Des d’avui i fins a finals del mes de maig restarà oberta la convocatòria per accedir a qualsevol de les branques en què es trifurca aquesta prestació. Les sol·licituds presentades es resoldran de cara al mes de setembre vinent, quan es farà públic a través del Butlletí Oficial (BOPA), la concessió d’aquestes subvencions periòdiques per a l’habitatge de lloguer, l’emancipació i l’accés a un habitatge de lloguer.
 
L’accés a aquestes dues darreres prestacions pot demanar-se durant els dotze mesos subvencionats o fins que s’esgoti el fons. Un cop s’hagi fet entrega dels 1,5 milions d’euros es clourà la possibilitat de presentar sol·licituds per aquest tipus de crèdits.
 
Gairebé 65.000 es reservaran per a les demandes fora de termini. La partida per subvenció periòdica a l’habitatge de lloguer és de 23.345 euros, 24.000 pels crèdits a l’emancipació i, per últim, 16.000 per accedir a un habitatge de lloguer.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT