PUBLICITAT

El Concert de Primavera acollirà més de 80 músics andorrans

L’Auditori Nacional acollirà una jornada que començarà a les 11:00 hores

La Jonca, en un recent concert a l’Auditori.
La Jonca, en un recent concert a l’Auditori. | El Periòdic
L’Auditori Nacional d’Ordino acollirà diumenge a les 12:00 hores del migdia el Concert de Primavera que estrenarà la Fundació ONCA. El concert, a càrrec de la Jonca i de les escoles de música del país, estarà dirigit per Albert Gumí.
El programa, Viatges musicals, començarà amb la Jonca i el seu Viatge musical a través del Romanticisme. La jove orquestra formada per més de 30 músics interpretarà, en primer lloc, l’Allegro de la Simfonia en re menor de Johann Baptist Vanhal. A continuació es tocaran obres del gran compositor txec, Antonin Dvorák, Romantische Stücke i Dansa eslava, exemples musicals de la plenitud romàntica. 
Edvard Grieg i la Cançó de Solveig de la Suite núm.2 de Peer Gynt i el Romanze, op.36 de Saint-Saëns (amb l’actuació del saxofonista andorrà, Guillem Tudó, com a solista) seran altres peces que es podran gaudir abans de l’actuació final de la Jonca amb cinc temes de Béla Bartók que formen part de la Suite de cançons i danses per a orquestra. La segona part, Un viatge musical a través del món, estarà protagonitzada per una orquestra amb més de 80 intèrprets provinents de la Jonca, l’Institut de Música d’Andorra la Vella, l’Escola de Música d’Escaldes-Engordany, l’Espai de Música Moderna i l’Escola Harmonia. El concert serà d’entrada lliure i el públic assistent haurà de recollir la seva entrada el mateix dia de l’espectacle a partir de les 11 del matí a la taquilla de l’Auditoria Nacional.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT