PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Assemblea dels joves del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra

L’FNJA es constitueix del tot demà 25 d’abril al Centre de Congressos

Per EL PERIÒDIC

Trobada del FJNA al Centre Cultural la Llacuna, l’any 2011.
Trobada del FJNA al Centre Cultural la Llacuna, l’any 2011. | ALEX LARA
Finalment, després de varis anys d’incertesa i poca claredat, es celebrarà aquest dissabte 25 d’abril l’Assamblea dels joves del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA). L’acte tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella la les 18 hores. 
L’Assamblea serà constituent, doncs en aquesta s’escollirà la nova taula permanent, que estarà formada per sis representants; i s’elegiran també, el president, el secretari i el tresorer del nou Fòrum. Així doncs, aquest quedarà composat per la taula permanent, l’assemblea dels joves i les comissions de treball.
 
Objectius del FNJA / L’organisme tindrà com a màximes comeses, fomentar en la joventut del Principat el respecte entre les persones i els valors com la pau, la democràcia, la igualtat, la solidaritat, la llibertat i la tolerància. A més de promoure entre la joventut d’Andorra el coneixement de la llengua, la cultura i la història del poble andorrà.
També és dedicarà a fomentar el respecte i la protecció a la natura i el medi ambient. I incentivar la participació dels joves en la vida política, social i cultural del Principat. Sense deixar tampoc de promoure en la joventut l’associacionisme juvenil i donar suport a les associacions i organitzacions juvenils nacionals en les seves activitats.
Promoure informes i estudis, per iniciativa pròpia o que se sol·licitin a l’FNJA, sobre inquietuds i matèries relacionades amb la joventut també formarà part del programari. A més participar en els òrgans consultius de l’Administració pública d’acord amb la legislació vigent. 
L’òrgan intentarà fer d’interlocutor entre el Govern i les associacions i altres organitzacions juvenils en tot allò relacionat amb els joves. Per poder així fomentar les relacions, la comunicació i la cooperació amb altres organitzacions juvenils internacionals. I sobretot, l’FNJA serà un mitjà de representació de la joventut del Principat en tots els òrgans de trobada, nacionals i internacionals. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT