PUBLICITAT

Ordino

Reoberta la via del Coll d’Ordino després del tancament d’hivern

La neu i el gel i el mal estat de la calçada obliga el comú a tancar-la cada any

Per EL PERIÒDIC

Cortinada d'Ordino
Cortinada d'Ordino | ALEX LARA
El Comú d’Ordinova informar ahir que ja s’ha reobert a la circulació la carretera del Coll d’Ordino després del tancament de la via durant els mesos d’hivern. La carretera es va tancar el 14 de novembre passat per motius de seguretat ja que la neu i el gel, units al mal estat de la calçada, no permeten una circulació amb garanties durant els mesos d’hivern. 
 
El servei de manteniment de carreteres del COEX – l’Àrea de Conservació i Explotació de Carreteres– ha treballat els últims dies per netejar i habilitar la carretera que uneix Ordino amb Canillo abans de reobrir-la a la circulació. Amb la reobertura al trànsit de la via es podran reprendre els treballs d’arranjament dels trams més deteriorats, unes obres a la calçada que ja es van iniciar la tardor passada. 
El Comú d’Ordino ha recordat que la carretera és molt freqüentada a l’estiu per molts ciclistes i corredors i que, a més, la via té un interès turístic per l’entorn natural de la zona. El pròxim estiu la carretera del Coll d’Ordino serà un dels escenaris de l’etapa andorrana de la Vuelta Espanya, concretament a l’etapa que es disputarà el 2 de setembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT