PUBLICITAT

Andorra la Vella

Sorteig d’un lot de 1.700 euros pel Dia de la Dona

Els comerciants del Centre Històric inicien una nova campanya

Per EL PERIÒDIC

Eva Roma i Mònica Codina durant la presentació d’ahir.
Eva Roma i Mònica Codina durant la presentació d’ahir. | ANA
L’Associació de Comerciants del Centre Històric d’Andorra la Vella segueix impulsant campanyes per tal de dinamitzar la zona antiga de la capital, i aquest cop ho fa amb un sorteig d’un lot de productes valorat en 1.700 euros que es sortejarà entre tots els compradors.
A partir d’avui i fins el dia 3 de maig, qualsevol persona que realitzi una compra a un dels 26 comerços de la zona que s’ha adherit a la promoció, rebrà una butlleta pels sorteig de la campanya ‘Ser mare té premi al Centre Històric d’Andorra la Vella’. El lot de productes, valorat en 1.700 euros conté productes destinats al públic femení, com poden ser  rams de flors, complements de moda, o sessions de bellesa entre altres, però també hi ha dins el lot dinars o sopars a restaurants de la zona.
És per això que malgrat qui compri aquells dies pugui ser un home, només s’acceptaran butlletes que estiguin a nom d’una dona.
La comerciant Mònica Codina, ha explicat que amb aquesta activitat pretenen promocionar el Centre Històric perquè «Andorra la Vella necessita un revulsiu comercial que no té».
Com a les anteriors campanyes de l’associació, la seva intenció és animar a la gent a anar cap al Centre Històric de la capital ja que hi ha un «ambient de restauració i comerç cada vegada més especialitzat i diferent al d’altres zones del país», segons Codina.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT