PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

CxLS es proposa reobrir la llar d’infants la Grandalla

Òscar Ordeig vol reduir les quotes i modificar els horaris

Per EL PERIÒDIC

Òscar Ordeig, candidat a alcalde per Compromís X La Seu.
Òscar Ordeig, candidat a alcalde per Compromís X La Seu. | COMPROMÍS X LA SEU
Compromís X La Seu va assegurar que reobrirà la llar municipal d’infants la Grandalla i s’han compromès a reduir quotes, modificar horaris i permetre que els infants es puguin matricular a partir dels quatre mesos. 
Òscar Ordeig, candidat a assolir l’alcaldia, va assenyalar que la reobertura aniria acompanyada d’una taxa fixa de 100 euros per al servei de 8.45 a 13 hores i de 15 a 17 hores; i 125 euros per a serveis especials de 8 a 8.45 hores i de 17 a 18 hores. 
Ordeig va recordar que «després d’augmentar les quotes, l’actual equip de govern  va decidir tancar la Llar d’Infants la Grandalla al·legant falta de demanda». En aquest sentit, Compromís X La Seu defensa la necessitat de tenir una llar d’infants municipal pública situada al centre històric de la Seu d’Urgell, conjuntament amb la dels Minairons al carrer Sant Ermengol, i amb preus i horaris més competitius. El candidat va apuntar alguns motius que ha fet que disminueixi la demanda de places de les llars d’infants municipals any rere any, com una quota inadequada, els horaris o el fet, bastant important, de no estar situada al centre, entre d’altres causes. Des de Compromís X La Seu creuen que les «contínues decisions errònies dels últims anys» que s’estan prenent des del govern en aquesta línia «afavoreixen els centres privats en detriment dels públics» ja que tenen uns horaris, uns preus i una ubicació bastant més favorables. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT