PUBLICITAT

Andorra La Vella

Demanen dos anys i mig a un jove per agressió

La fiscalia exculpa un francès acusat de distribuir substàncies

Per IVÁN ÁLVAREZ

Una imatge d’arxiu de la seu de la justícia on ahir es van cel·lebrar els judicis.
Una imatge d’arxiu de la seu de la justícia on ahir es van cel·lebrar els judicis. | TONY LARA
El ministeri fiscal va demanar una pena de dos anys i mig de presó a un jove, amb part condicional, denunciat per colpejar a una noia amb un got de vidre en una discoteca. La reincidència de l’acusat, culpat dues vegades anterioment per uns fets similars, van servir d’atenuant perquè el fiscal demanés aquest càstig. La defensa va esgrimir que el testimoni de l’acusació no és clar i que el jove inculpat assegura no haver colpejat la noia de forma intencionada i, fins i tot, va demanat perdó per les lesions provocades. 
 
D’altra banda, i en un cas molt similar, la fiscalia va sol·licitar 18 mesos de presó condicional i una indemnització de 3.000€, 1.500€, 76’87€ i 98’73€ en diferents conceptes a un altre jove que va ferir a un desconegut amb un got de vidre en una sala d’oci nocturn d’Andorra la Vella fa dos anys. Al judici, la part acusada va assegurar que el denunciant el va agafar pel coll tres vegades sense cap motiu i, en el seu intent d’esmunyir-se, el va colpejar amb el got a la cara. La part denunciant va reconèixer que hi ha haver més que un intercanvi de paraules, que l’acusat el va colpejar amb un got de vidre de forma intencionada però que, en cap cas, l’havia agafat ell abans pel coll. La defensa va plantejar que hi ha haver provocació prèvia i que el cop amb el got de vidre va ser totalment fortuït, amb manca d’intencionalitat i provocat per un moviment d’autodefensa. Ambdós judicis van quedar vistos per sentència pel proper 25 de juny a les 12:00 hores. 
 
Finalment, el ministeri fiscal va retirar l’acusació contra un jove francès a qui se li atribuïa distribució de substàncies tòxiques en grau de temptativa. L’acusat va defensar que va adquirir uns anabolitzants a Barcelona per tractar-se una hipertròfia muscular i que els duia a la jaqueta sense ser conscient, ja que era una peça que feia temps que no es posava. Va assegurar que prenia aquell producte per consum propi i només per tractar aquella lesió. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT