PUBLICITAT

Un exempleat, denunciat per apropiació indeguda

La defensa ha argumentat que no hi ha proves suficients i exigeix que se li apliqui la presumpció d’innocència.

Seu de la Justícia
Seu de la Justícia | Tony Lara
La fiscalia demana un any de presó condicional per a un exempleat d’una benzinera del Pas de la Casa que, presumptament, s’hauria apropiat de la recaptació de la caixa de tres dies i de diversos litres de carburant. L’advocat de l’acusat –que no va comparèixer ahir al judici al Tribunal de Corts– ha argumentat que no hi ha proves suficients per demostrar que el seu defensat és autor d’un delicte major d’apropiació indeguda i exigeix que se li apliqui la presumpció d’innocència. A més, el lletrat ha recordat que l’empresa encara li deu la liquidació per acomiadament.

Els fets es remunten al febrer del 2013. L’home va ser contractat al gener però unes setmanes després, sense avisar, va tancar la benzinera a mitja tarda i va abandonar el lloc de treball. Durant tres dies va estar il·localitzable. Uns dies més tard, a la bústia de les oficines de l’empresa, hi va aparèixer un sobre amb les claus de la benzinera i els comprovants de TPV dels últims dies que l’home havia treballat. Segons les testimonis que van comparèixer ahir davant dels magistrats, el sobre no contenia diners en efectiu. L’empresa demandant reclama la caixa d’aquells dies, l’import de diversos litres de benzina, alguns articles de la botiga i uns 200 euros pel canvi de pany de la benzinera; en total, uns 1.300 euros. La defensa reitera que no hi ha justificants ja que la comptabilitat es portava de manera molt casolana (tots els documents són anotacions a mà) i insisteix en la presumpció d’innocència.

D’altra banda, ahir també es va celebrar un judici ràpid contra un home acusat d’un delicte major de furt amb força. L’imputat, que va reconèixer tots els fets, va furtar gasoil de quatre empreses de transport per un import total de 1.200 euros que l’home ja ha pagat. La fiscalia li demana 20 mesos de presó condicional. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT