PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra busca una alternativa a Aixovall per al curs vinent

Després d’haver-se reunit amb Gelabert, Beal i Cerqueda, parlaran amb la Federació per trobar un camp

Per ALBERT CANES

El camp d’Aixovall abans d’iniciar-se la present temporada de futbol. FOTO: TONY LARA
El camp d’Aixovall abans d’iniciar-se la present temporada de futbol. FOTO: TONY LARA | TONY LARA
La junta directiva de l’FC Andorra va tenir ahir l’esperada reunió amb la nova ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, que va comptar amb l’ajuda del secretari d’Estat d’Esports en funcions, Jordi Cerqueda, i el futur secretari, Jordi Beal. Per qüestions d’agenda, aquesta trobada no es va poder realitzar dilluns, poc després que la directiva tricolor es reunís amb el cap de Govern, Antoni Martí, a qui també li va traslladar totes les inquietuds del club. 
 
Finalment, en la trobada d’ahir entre els representants de l’FCA, Lluís España, Bruno Bartolomé, Alfredo Zunzarren i Santiago Marín, van expressar a la nova ministra les dificultats que han tingut des que van prendre el timó de l’entitat el 2013, sobretot amb el deute econòmic que deriva de la mala gestió de la junta anterior. Demà es tanquen les subvencions als clubs esportius per part de Govern i l’FC Andorra espera una millora després d’haver-li exposat els problemes a la ministra. El més important per a la junta era poder-ho fer abans de tancar els pressupostos, i així ho van fer. A més a més, van poder conèixer Gelabert i tenir aquesta primera reunió informativa --de la qual la junta va sortir content per la bona rebuda-- abans de prendre decisions importants de cara al futur de l’entitat. 
 
Alternativa a Aixovall

Un dels temes principals dels quals van informar a la ministra era de la necessitat d’unes millors instal·lacions que les d’Aixovall per jugar la temporada vinent, ja que aquestes s’han quedat antigues per a l’equip. Aquest proposta prendrà més força si l’equip assoleix l’ascens a Primera Catalana de cara a la temporada que ve, que sempre ha estat el principal objectiu del club. L’opció que va plantejar la junta a Gelabert és poder jugar a l’Estadi Nacional, la instal·lació esportiva més nova i moderna que hi ha actualment al Principat. Tot i això, conscient de la dificultat d’aquesta possibilitat per la disputa del partits de rugbi a l’Estadi Nacional, el club busca altres alternatives en cas que aquesta possibilitat no tirés endavant. Per aquest motiu, tenen pendent una reunió amb la Federació Andorrana de Futbol. Les opcions que interessen a l’FC Andorra són vàries. Entre elles podria ser jugar a l’Estadi Comunal, als camps nous de Santa Coloma o una renovació a les instal·lacions d’Aixovall. Qualsevol opció seria bona mentre hi hagi una millora de comoditat i general de les instal·lacions en les que serien la temporada vinent. 
 
Una fitxatge aquesta setmana

Pel que fa a les incorporacions que esperen realitzar el club abans de finalitzar la temporada per tal de suplir les baixes i lesions que han afectat el conjunt de Justo Ruiz, s’espera que hi hagi un fitxatge aquest mateix dijous. Si arriba aquesta incorporació, dissabte ja podria vestir la samarreta tricolor en el duel davant l’Atlètic Alpicat. Tot i això, encara no hi ha res lligat, per la qual cosa els tricolors podrien arribar al partit de dissabte amb els mateixos efectius. L’FC Andorra, però, té com a preferència principal, per sobre de tot els problemes econòmics i fitxatges, poder assolir les dues victòries en aquests dos partits de màxima transcendència, contra el Solsona, avui, i l’Alpicat, aquest dissabte, i encarar l’ascens directe d’una manera gairebé definitiva.
PUBLICITAT
PUBLICITAT