PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Carles Miquel, a l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic

L’executiu nomena els directors per a nous departaments

Per E. J. M.

Primera reunió del nou Govern de Martí.
Primera reunió del nou Govern de Martí. | SFGA
El ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat incorpora l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic, que encapçalarà Carles Miquel. L’organisme, del qual avui la ministra Calvó en presentarà tots els detalls, aglutinarà tots els actors relacionats amb l’energia i establirà les polítiques en l’àmbit energètic. DE l’Oficina en dependran temes com el pla Renova o el reglament de minicentrals hidràuliques.

Dins del ministeri de Medi Ambient i Sostenibilitat, el Govern també va ampliar ahir les competències de Marc Rossell, nomenant-lo director general de Medi Ambient i Sostenibilitat. Els director d’Agricultura, Landry Riba, i del Cos de Banders, Miquel Rossell, es mantenen en els càrrecs.Marc Rossell ha exercit fins ara de director del departament de Medi Ambient.

Quant al ministeri d’Administració Pública, Transports i Telecomunicacions, el consell de ministres també ha nomenat Miquel Haro com a director de Sistemes d’Informació i a Irene González com a directora de Transports. Haro relleva Antoni Rodríguez, ara secretari d’Estat d’Administració Pública, i Rodríguez canvia de departament ja que fins ara era la directora d’Indústria.

En les pròximes setmanes hi hauran nous nomenaments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT