PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es busca campió de Lliga

Els dos equips de Santa Coloma aspiren a guanyar el títol aquest diumenge en l’última jornada del ‘play-off’

Per ALBERT CANES

La UE Santa Coloma i l'FC Santa Coloma s'ho juguen tot diumenge. FOTO: S. CASALS / FAF
La UE Santa Coloma i l'FC Santa Coloma s'ho juguen tot diumenge. FOTO: S. CASALS / FAF | SÍLVIA CASALS / FAF
S’ha hagut d’arribar a la darrera jornada del ‘play-off’ pel títol per conèixer el campió de la Lliga 2014/15, però per fi es pot assegurar que hi haurà coronació aquest diumenge. Només l’FC Santa Coloma i la UE Santa Coloma opten a obtenir el títol, però és el conjunt de Richard Imbernón qui està millor posicionat per endur-se el trofeu a casa ja que depenen d’ells mateixos, mentre que els d’Emiliano González han d’esperar una derrota colomenca en el clàssic i guanyar el Lusitans per emportar-se el títol a casa. 
 
La jornada amb horari unificat recollirà acció per doble banda a Aixovall i a l’Estadi Comunal, però la festa de celebració només es produirà a un dels dos camps. El clàssic entre l’FC Santa Coloma i la UE Sant Julià serà el duel que es disputarà a Aixovall. Una final anticipada de la Copa Constitució en què el Sant Julià intentarà acabar la temporada de Lliga de la millor manera possible, després d’haver punxat en el ‘play-off’. 
 
Els objectius de l’FC Santa Coloma són de sobres coneguts. El tècnic del conjunt colomenc, Richard Imbernón, té clar que porten disputant finals des de la segona jornada d’aquesta segona fase de la temporada: «Fa molts partits que juguem finals, sobretot des que vam perdre el primer duel del ‘play-off’ contra la UE. Vam tenir un començament complicat i ens va obligar a no poder deixar escapar punts». Per sort per als de Santa Coloma, han empatat dos partits que no els ha impedit seguir en la lluita pel títol. Imbernón afrontarà el duel contra el Sant Julià sense Marc Pujol, que va veure una doble targeta groga contra el Lusitans que l’impedirà calçar-se les botes diumenge. 
 
Tot i això, el tècnic assegura que el seu equip està «preparat per a afrontar el duel sense els seus jugadors imprescindibles», tal i com ho van fer contra el Lusitans, contra qui no van poder comptar amb Marc Rebés. La valoració que fa Imbernón de la temporada que ha realitzat el seu equip és bona per la situació on són --aspirant al doblet-- però l’entrenador explica que han estat menys regulars en segons quins punts. «Ha estat un any irregular a nivell de continuïtat, tot i que si guanyem diumenge haurem acabat amb més punts que l’any passat. La plantilla ha estat molt competitiva des del principi i ens hem cregut que aniríem a pel títol. Mentiria si digués que ha estat una sorpresa ser on som», comenta el tècnic de l’FC Santa Coloma, que assegura que tindran un partit complicat contra el Sant Julià. 
 
Segurament més difícil els hi ho posarà el Lusitans a la UE Santa Coloma guanyar diumenge després de la polèmica de fa dues jornades que li va acabar costant les possibilitats de títol als de Vicenç Marquès. Tot i això, els de González aniran a per totes saben tot el que hi ha en joc i tindran l’antena posada a Aixovall per saber en tot moment les seves possibilitats reals de guanyar el títol. Sigui com sigui, diumenge tindrem campió colomenc.
PUBLICITAT
PUBLICITAT