PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra es reforça amb el migcampista Javi Jarabo

Podrà debutar en el transcendental partit d’avui contra l’Atlètic Alpicat

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jarabo mostra en la seva presentació la samarreta que portarà.
Jarabo mostra en la seva presentació la samarreta que portarà. | J.J.B.
Fa setmanes que el club busca reforços. L’entrenador, Justo Ruiz, porta temps dient que la plantilla és curta, sobretot després de les darreres lesions que s’han produït, al que se li suma que en partits concrets es produeixen baixes per sanció o lesió. El final de temporada és decisiu i per afrontar-lo amb les màximes garanties necessita més integrants en la plantilla. El primer ja el té. Es tracta del migcampista Javi Jarabo.
 
El jugador de Viladecans, de 32 anys, arriba per aportar experiència i desenvolupar les seves qualitats a la zona ampla del terreny de joc. Prové del CF Vilanova, de la Primera Catalana, on havia recalat aquesta temporada en el que és la seva segona etapa en l’entitat del Garraf. Anteriorment havia jugat en la mateixa categoria a la UD Vista Alegre. La seva arribada s’ha pogut produir perquè el Vilanova té la permanència quasi assegurada, i perquè a nivell institucional l’entitat està passant per una situació preelectoral després de patir diversos problemes. «Tot això ha afavorit a que pugui venir», exposa Jarabo.
 
El jugador considera que amb la seva arribada «puc aportar experiència. Sóc un migcampista que no m’agrada definir-me ni com a defensiu ni ofensiu. Estic a disposició del que em demani l’entrenador». Ser en una categoria inferior a la que fins ara jugava no veu que sigui donar un pas enrera precisament pel projecte que li presenta: «Tots entenem que l’Andorra ha d’estar en una categoria més alta, però s’ho ha de merèixer al camp». Avui mateix podrà debutar en el decisu duel amb l’Atlètic Alpicat, que marcarà en bona part el futur d’uns i altres en les seves intencions d’aconseguir l’ascens. Aquest matx «és una final i així s’ha d’encarar el partit. Sense descuidar cap detall i donar importància a totes les pilotes i situacions, perquè no saps mai la jugada que et pot costar el partit i no complir l’objectiu que hi ha des de l’inici de temporada».
 
 Té clar que al club només li val vèncer. «Vinc amb la intenció de poder guanyar els cinc partits que queden», i que aconseguir-ho no serà una empresa fàcil en aquest tram final de curs: «Quan el teu objectiu és pujar de categoria ja saps que no tens marge d’error. Has de guanyar molts partits i perdre molts pocs punts». Està vinculat a l’entitat tricolor fins a final de temporada. De cara al pròxim curs, «hauríem de tornar a parlar», admet.
 
Qui celebra de forma especial aquesta incorporació és Ruiz, que veu com té una opció més al camp. El tècnic exposa que «sempre és important tenir un jugador amb experiència que sàpiga controlar l’ansietat que es viu» sobre el terreny de joc, i destaca que «no era fàcil trobar jugadors a aquestes alçades de la temporada que estiguessin disposats a pujar» al Principat. La setmana vinent serà la darrera en la que es podran tancar fitxatges, pel que encara espera l’arribada d’algun jugador més. L’objectiu és el de reforçar-se amb un davanter.
 
De cara al partit contra l’Alpicat confia que el seu equip sàpiga «gestionar els moments complicats i aprofitar els nostres bons moments», perquè el premi de col·locar-se líder en solitari és molt gran i «tenir la possibilitat de ser campió de lliga es dóna molt poques vegades». No podrà comptar amb els lesionats Oriol i Juli Sánchez, ni amb els sancionats Riera i Victor Hugo. En canvi, recupera a Ludo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT