PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Cadí CK puja al podi de la Copa Pirineus

El Parc del Segre de la Seu rep uns 250 palistes de 22 països diferents

Per EL PERIÒDIC

Podi de la competició.
Podi de la competició. | RÀDIOSEU
Finalitza la La Copa Pirineus d’eslàlom amb bons resultats i amb medalles per a les palistes del Cadí CK;  Marta Martínez, que va quedar en 2a posició de la categoria K1, i Mònica Dòria, amb la 3a posició en la C1. 
En K1 femení, or de Maialen Chorraut i bronze d’Irati Goikoetxea; plata de Samuel Hernanz en K1 masculí, i 3r lloc de Jon Erguin en C1 home. A mès, la ciutat destaca un gran èxit organitzatiu i participatiu de la prova a la Seu, amb 250 palistes de 22 països diferents. La sisena edició de la Copa Pirineus de piragüisme es va celebrar el cap de setmana passat al Parc Olímpic del Segre. Entre divendres i diumenge, la Seu d’Urgell va esdevindre novament la capital de l’eslàlom amb la presència dels diferents palistes i organitzadors
 
Al llarg dels tres dies s’hi van fer dues competicions. La primera es va desenvolupar divendres durant tot el dia amb les categories de C2M , K1W, K1M, C1W, C1M. 
L’altra, dissabte i diumenge, es van decidir els resultats finals i van ser puntuables per a l’ICF World Slalom Ranking. L’acte s’ha aprofitat també per recordar que el Parc del Segre acollirà els Mundials de Piragüisme d’aigües braves l’any 2019, juntament amb Sort. Antoni Fo va destacar que la cita de la Seu d’Urgell «tornarà a ser una gran festa per als seguidors d’aquest esport i servirà per anar preparant el Campionat del Món». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT