PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La millor nit de tota la temporada

Solana i Aixàs animen a l'afició a gaudir el que resta de temporada

Per ALBERT CANES

Els aficionats al Poliesportiu celebren un acció del partit davant el Sevilla. FOTO: ACB MEDIA / A. MARTÍN
Els aficionats al Poliesportiu celebren un acció del partit davant el Sevilla. FOTO: ACB MEDIA / A. MARTÍN | ACB MEDIA / A. MARTÍN
Tant afició, com jugadors, com el mateix Joan Peñarroya, com Gorka Aixàs i Francesc Solana, estan d’acord en què ahir es va viure el millor moment de la temporada. No només per la certificació de la permanència a l’ACB, sinó per com es va assolir tot plegat. El resident del club i el director general ho expressen de manera clara: «Amb la sensació que amb la qual vam marxar tots, en un partit que jo crec que va ser el més bo a casa,... Va ser el millor moment de la temporada. Penso que l’afició es va emportar un gran premi, i va correspondre amb una gran recompensa», comenta Solana.
 
En la mateixa línia s’expressa el Aixàs. «I tant que ha estat el millor moment de la temporada, sense cap mena de dubte. Sobretot després d’un any que ha estat molt dur, però hem pogut acabar amb un bon nivell». El president també lloa el gran paper de l’afició al Poliesportiu: «Hem arribat a un moment de comunió total. Va ser un partit molt bo i la gent el va gaudir molt. Es fa justícia que amb els mals moments durant la temporada els puguem fer gaudir ara». 
 
Tot i haver fet els deures, tant el president com el director general criden a l’afició per gaudir de les tres jornades que resten, sobretot per la magnitud de dos dels rivals, el Barça i el Madrid. «Gaudir-les és el que toca. Tenim equip per fer-ho i a més ho farem contra rivals que ho permetran», explica Aixàs. Per la seva part, Solana exposa: «Espero respecte per la feina. Que ningú es pensi que s’ha acabat la temporada que tenim tres partits entre els quals hi ha dos dels equips més forts. Representem a un país i hem de donar la millor imatge del que som. L’últim partit a casa ha de ser una festa amb l’afició». 
 
Tot i que falten tres partits per gaudir, el club ja té un ull posat en la temporada vinent per intentar mantenir un bon equip, tal i com va confirmar Solana: «La meva feina ha canviat respecte els anys anteriors perquè no sabíem com seria la temporada següent. A l’ACB t’has d’anticipar una mica i el club ja està treballant en la temporada que ve».
PUBLICITAT
PUBLICITAT