L’FC Andorra empata amb l’Alpicat i ja no depèn de si mateix

Per JOAN JOSEP BLASCO

Sebas passa la pilota quan un jugador de l’Alpicat el surt a defensar.
Sebas passa la pilota quan un jugador de l’Alpicat el surt a defensar. | J.J.B.
El segon empat consecutiu en tres dies a Aixovall fa que l’FC Andorra ja no depengui de si mateix per poder assolir l’ascens directe a la Primera Catalana. L’empat amb l’Atlètic Alpicat (0-0) permet als lleidatans tenir l’average a favor a falta de només quatre jornades.

Qualsevol cosa que no fos perdre als catalans ja els anava bé, pel que van preferir no arriscar durant els noranta minuts. Aixovall va presentar la millor entrada de la temporada per poder donar un impuls als tricolors, que jugaven amb baixes significatives. Jarabo es va estrenar de titular. Els andorrans van buscar el gol, però els visitants van tenir les millors ocasions en la primera part. Primer amb una rematada de Juan Carlos després d’un servei de banda defectuós dels locals, però Pol va encertar-li la direcció en l’u contra u. Posteriorment va ser Gomà, que enviava la pilota al travesser després que Pol fregués l’esfèrica posant la punta dels dits. Per part tricolor Ludo va ser qui més va buscar porteria. En la represa va comptar amb dues bones ocasions, aprofitant l’embranzida que van tenir els de Justo Ruiz per buscar el triomf. La primera rematada sortia massa creuada, i la segona a poc pel final la desviava el porter.

Els tricolors van tenir les seves ocasions per marcar i vèncer, i per aquest motiu Ruiz indicava després del matx que «hem fet un dels partits més complerts però ens ha faltat el gol». Tot i l’empat el tècnic se sent «una vegada més orgullós d’aquest equip» per com es va comportar al terreny de joc, en un enfrontament entre els dos millors equips de llarg del grup: «El partit ha estat d’una altra categoria, no de Segona Catalana». L’FC Andorra ja no depèn de si mateix, pel que toca «esperar que puguin punxar, però nosaltres hem de treure els dotze punts que queden». Fins a final de curs «hem d’intentar no fallar. Queden quatre jornades molt complicades».