PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detenen un jove per publicar injúries contra un agent

La Policia arresta el noi de 19 anys per un comentari ofensiu publicat a la xarxa

Per EL PERIÒDIC

La Policia d’Andorra va detenir el passat 28 d’abril a Escaldes-Engordany, un resident espanyol de 19 anys, com a presumpte autor d’injúries al cos de Policia i a un agent en concret, publicades en una xarxa social d’Internet. 
La publicació es va produir poques hores després que uns agents avisessin a uns joves, entre els que es trobava l’acusat, per fer soroll i alterar l’ordre, doncs uns veïns de la zona s’havien queixat per l’escàndol. Durant l’avís no es va produir cap confrontació entre agents i joves, però ser una estona després un dels avisats va publicar injúries en una xarxa que podria ser Facebook. En aquests casos, normalment el mateix autor retira la publicació, si no la Policia demana a la xarxa en qüestió que elimini la diligència. 
Aquesta ha estat una de les tretze detencions que s’han realitzat pel Cos de Policia durant la setmana del 27 d’abril al 3 de maig. Destacar també dues detencions per desobediència a una ordre d’expulsió governativa vigent –una d’elles amb un possible furt de mercaderia–. També una detenció per amenaces, injúries, desobediència i resistència, a més de tres per delictes contra la salut pública i sis contra la seguretat col·lectiva. D’aquestes, una per superar la taxa d’alcohol amb 2,20 g/l i una altra amb 2,12 g/l. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT