PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gairebé 1.500 persones assisteixen a Consciencia’t

La mostra vol esdevenir un referent en teràpies per millorar la salut

Per EL PERIÒDIC

Participants de la fira celebrada durant el cap de setmana.
Participants de la fira celebrada durant el cap de setmana. | FIRA CONSCIENCIA'T
Gairebé 1.500 persones van participar durant el cap de setmana passat en alguna de les activitats programades a la Seu d’Urgell en el marc de la fira Consciencia’t. Durant tres dies, diferents espais de la ciutat van acollir tot tipus d’activitats, relacionades amb el món de les teràpies integradores, alternatives i naturals, adreçades a aportar eines per a una vida saludable des del punt de vista físic, emocional i energètic.
El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu, Jordi Pallarès, va manifestar la seva satisfacció per l’èxit de la Fira Consciencia’t i «l’interès de l’Ajuntament en la continuïtat i la consolidació de l’esdeveniment, que s’està convertint en un projecte estratègic per a la ciutat».
 
A la Sala de Sant Domènec s’hi van poder trobar els estands de 20 professionals de la Seu, Alt Urgell, Cerdanya i Andorra, que van oferir els seus coneixements a través de tastets de teràpies. Aquestes demostracions es van oferir a un preu de 10€ i tenien una durada d’entre mitja i una hora. Els tastets tenien la doble finalitat d’oferir tractament als visitants interessats i donar a conèixer la feina d’aquests professionals del territori. Durant els tres dies, 380 persones van poder tastar algunes d’aquestes teràpies.
També a Sant Domènec es van dur a terme un total de 20 tallers, en els que hi van participar gratuïtament un total de 268 persones. Pel que fa a les conferències, a la Sala de la Immaculada, vmés de 700 persones van poder il·lustrar-se sobre diferents temes de la mà d’experts en nutrició, coaching, educació, fisioteràpia, sanació i energia, entre d’altres, en un programa que va presentar 21 ponències.
L’Espai Ermengol es va incorporat aquest any a la fira Consciencia’t, com a seu de 4 tallers i tastos guiats, en què hi van participar un total de 53 persones. A tot plegat s’hi van afegir l’Espai Nunun, que oferia un indret de lleure per als infants. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT