PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’illa intercanvia peces de roba amb euros per gastar en les seves botigues

La jornada també tindrà la seva vessant solidària: l’illa Mercat Solidari

Per EL PERIÒDIC

Acte al centre l'illa Carlemany
Acte al centre l'illa Carlemany | TONY LARA
L’illa Carlemany organitza per segon any l’illa Color Fest, la festa de la moda d’Andorra. L’esdeveniment es desenvolupa de l’1 de maig fins al 10, al mateix centre comercia, i inclou desfilades de moda, presentacions de productes, mostres de complements, festes a les botigues, un espai per a dissenyadors andorrans, descomptes, sortejos, i més.
 
La jornada també tindrà la seva vessant solidària: l’illa Mercat Solidari, un lloc d’intercanvi de roba de segona mà, on per cada peça de roba seminoma i en bon estat, es donarà un euro per gastar a les botigues de moda del centre comercial durant la setmana de la promoció. L’estand estarà gestionat per Càritas Andorrana, amb la col·laboració del Centre Andorra Sostenible. També es faran presentacions de llibres, perfums, concerts, consells, i dues festes ‘privades’ a les botigues amb importants descomptes.
El centre comercial «aposta fort per la moda i les tendències, la base de la seva identitat, i ho demostra organitzant aquest esdeveniment d’alt nivell. D’aquesta manera es referma i es consolida com el centre de moda d’Andorra» així ho comenta l’organització del centre. Durant aquesta setmana es mostraran les tendències, els dissenys i els dissenyadors més destacats de la indústria de la moda. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT