PUBLICITAT

Andorra la Vella

Betinho vol quedar-se a Andorra una temporada més

El portuguès afirma que es troba a gust al MoraBanc, però depèn del club

Per ALBERT CANES

Betinho en el partit contra l’Estudiantes.
Betinho en el partit contra l’Estudiantes. | TONY LARA
Amb els deures ja fets, el MoraBanc Andorra encara els darrers tres partits de manera més tranquil·la, però inevitablement, els jugadors ja comencen a tenir al cap on seran la temporada vinent. El primer en afirmar el seu desig per quedar-se al club tricolor una temporada més és Betinho Gomes. «Estic a gust aquí i la meva família també, però tot depèn del club. A veure què em diuen i si em volen em quedaré segur» va afirmar el jugador portuguès. Veient el seu rendiment aquesta temporada, i el pes que ha tingut per a Joan Peñarroya, tot indica que Betinho Gomes continuarà la temporada vinent a Andorra i podria ser un dels primers confirmats de cara a l’any que ve. Tot i això, el seu contracte acaba el 30 de juny i el club li ha de proposar abans una renovació. 
 
Per altra banda, Georgios Bogris no va comentar res al respecte, però sí que va referir-se a l’èxit de l’equip en assolir la permanència i va assegurar que el club es mantindria molts anys a l’ACB: «Andorra té el lloc per continuar molts anys a l’ACB i la gent ha rebut molt bé a l’equip i anirà venint més i més a veure els partits. També és bo per a la lliga espanyola tenir un equip aquí i amb la directiva i l’equip tècnic, el MoraBanc hi serà molts anys més».
 
El duel amb el Madrid de diumenge, però, ocupa el primer lloc en els pensaments dels tricolors i els jugadors afirmen que no es relaxaran més del compte, encara que el principal objectiu ja s’hagi complert. «Intentarem acabar de la millor forma possible. Ja hem aconseguit la permanència però si podem arribar una mica més amunt millor», va comentar Gomes, que explica que «no hi ha pressió però esperem que això ens faci millors i no ens relaxem. És el Madrid, un dels grans  d’Europa i per nosaltres és una motivació anar a allà».
 
El seu company d’equip, Bogris, també va mantenir el seu discurs en el mateix to: «Ara ja no estem tant nerviosos i podem gaudir més del joc. Sabem que són partits molt difícils de guanyar però anirem allà a donar el màxim. El que hagi d’arribar, arribarà. Serem feliços igualment». Aquest duel significarà l’enfrontament entre el primer i segon millors equips en els últims 10 partits ja que el MoraBanc es troba amb set triomfs i tres derrotes, sent aquest el segon millor registre, només dos per sota dels madrilenys. Betinho va comentar que «intentarem donar una sorpresa».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT