PUBLICITAT

Andorra La Vella

Cultura busca un arquitecte amb mèrits per reformar el Rosaleda

L’hotel d’Encamp serà la nova seu dels diferents departaments del ministeri

Per ESTEFANIA GRACIA

L’Hotel Rosaleda d’Encamp, on se situarà el ministeri.
L’Hotel Rosaleda d’Encamp, on se situarà el ministeri. | EL PERIÒDIC
El Consell de Ministres va licitar ahir un concurs nacional per seleccionar un arquitecte per dur a terme la redacció del projecte i direcció de les obres de conservació de l’Hotel Rosaleda d’Encamp. On es desenvoluparà un programa de restauració i rehabilitació de l’edifici per ubicar, en un futur, diferents equipaments del ministeri de Cultura. «La finalitat és donar un ús públic a un dels monuments del patrimoni cultural d’Andorra garantint el respecte del bé d’interès cultural en el seu canvi d’ús». Es preveu que l’edifici aculli la majoria dels serveis del Ministeri de Cultura, a l’excepció dels Arxius Nacionals i de la Biblioteca Pública. 
 
Els departaments seran Servei Ministerial, Administració i Pressupost, així com diferents àrees del departament de Promoció Cultural i Política Lingüística i del de Patrimoni Cultural. El plec de bases, que inclou el programa funcional, ha estat elaborat pel Ministeri de Cultura i contempla les condicions administratives, tècniques i econòmiques que regiran el concurs de selecció d’un professional de l’arquitectura que s’encarregui del projecte. 
El concurs de mèrits està obert a tots els professionals de l’arquitectura autoritzats a efectuar treballs d’aquesta naturalesa a Andorra. El termini per presentar les ofertes finalitzarà el 28 de maig. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT