PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Escanyabocs vol consolidar el miler de participants

Les proves es disputaran el cap de setmana del 16 i 17 de maig

Per EL PERIÒDIC

Una de les proves de l’Escanyabocs, en una edició anterior.
Una de les proves de l’Escanyabocs, en una edició anterior. | EL PERIÒDIC
L’Escanyabocs marca l’objectiu de consolidar la xifra d’un miler de participants que ha marcat les darreres edicions. Així ho han explicat, en la presentació de l’esdeveniment, el tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de la Seu, Lluís Biosca, i del director del Servei d’Esports del Consistori urgellenc, David Vallvé, acompanyats per Ferran Pubill, president del CEFUC, un dels clubs esportius que s’impliquen en l’organització.
Les proves es disputaran la setmana vinent, els dies 16 i 17 de maig. Lluís Biosca va remarcar la «singularitat» d’aquesta prova esportiva que ve donada pels paisatges naturals per on transcorren totes les diferents modalitats que s’hi celebren. Biosca també va agrair la col·laboració tècnica de la UEU, el CEFUC, Club Xinoxano Orientació, Gall Negre i, com a novetat, l’Associació Cultural i Esportiva Bombers Seu, vinculada a l’esportista bellverenca Emma Roca. També es compta amb el suport tècnic de la firma urgellenca de roba esportiva Grifone, que hi participa des de la primera edició.
 
D’entre les novetats que presenta l’Escanyabocs 2015 s’ha destacat que la caminada de marxa nòrdica, prova programada per diumenge 17 de maig, proposa un recorregut amb tres alternatives de distància i desnivell «per tal que els participants puguin triar la que millor s’adaptin», segons va explicar Pubill. La primera opció va del Parc del Segre a la Farga de Moles (12 quilòmetres) amb tornada a la Seu en autobús. El segon, de 13, va de la Farga de Moles a la Seu, passant per Arcavell i Calbinyà. La darrera alternativa és enllaçar tots dos circuits per fer un recorregut de 25 quilòmetres amb sortida i arribada al Parc Olímpic. Una altra novetat és la prova d’orientació que tindrà lloc dissabte 16 de maig al Parc del Segre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT