PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quarta edició del Viari Show amb més alumnes

Els padrins van fer vuit representacions per concienciar els joves

Per EL PERIÒDIC

Un moment d’una de les representacions, ahir.
Un moment d’una de les representacions, ahir. | ANA
Ahir es va iniciar a Andorra la Vella la quarta edició del Viari Show amb alumnes de diferents centres educatius i de padrins de la parròquia que amb la intenció d’aportar valors que millorin el comportament dels joves a la via pública, van fer diverses representacions en un circuït del Comú.
 
Ja han passat pel Show els alumnes de l’Escola Espanyola de Sant Julià de Lòria, de l’Escola Francesa de Santa Coloma i els de l’Escola Francesa d’Encamp i ahir a la tarda, va ser un grup d’alumnes del Col·legi Janer qui va assistir al Circuit d’Educació Viaria del Comú d’Andorra la Vella per presenciar els vuit esquetxos en els quals la gent gran representa possibles situacions de la vida quotidiana per potenciar valors fonamentals com el respecte i el civisme. 
El Viari Show és un treball conjunt entre el Servei de Cases Pairals de la Conselleria de Social i la Unitat d’Educació Viària del Servei de Circulació, amb la col·laboració del Ministeri d’Educació i Joventut que facilita la programació a les escoles per poder participar a l’acte dut a terme pels avis.
 
Mitjançant aquests vuit esquetxos de diferents situacions que tenen lloc a la via pública, els padrins intenten ensenyar als nens que l’educació viària és cada dia més necessària com a eina de prevenció per evitar accidents. En aquest sentit, el conseller de Circulació del Comú d’Andorra la Vella, Manel Bal, va considerar segons informa l’ANA, que aquesta activitat «és una cosa bona perquè els nens van agafant directrius i quan veuen coses corregeixen fins i tot als seus pares».
Aquest any, el Viari Show ha incrementat la presència en els centres educatius augmentant el número de representacions, cosa que Bal va valorar positivament i va aprofitar per mostrar la intenció del Comú de continuar potenciant aquesta activitat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT