PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra fitxa abans que es tanqui el mercat

Incorpora l’atacant uruguaià Brian Figliamonte, procedent del CF Lloret

Per JOAN JOSEP BLASCO

| J.J.B.
Toca guanyar i esperar. Després dels últims dos empats consecutius, a l’FC Andorra només li queda en les quatre jornades que queden per concloure la Lliga adjudicar-se el partit que disputi, i confiar que l’Atlètic Alpicat punxi. Són dotze els punts que hi ha per disputar-se i si els tricolors volen ser primers, no tenen marge d’error. I per aconseguir-ho el club reforça la seva línia d’atac amb Brian Figliamonte, que serà el darrer fitxatge de la temporada.
 
Aquest uruguaià de 20 anys prové del CF Lloret, de la Primera Catalana, tot i que per qüestió de lesions als isquiotibials aquest any es trobava en el segon equip, a Quarta Catalana, on en dotze partits va marcar set gols. «Tinc moltes ganes de posar-me la samarreta i començar a jugar», exposava ahir el jugador en la seva presentació, destacant que per les seves característiques «puc aportar gols. Sóc un jugador ràpid que em desenvolupo per banda». Es troba en un equip amb les màximes aspiracions i amb una plantilla competitiva, on espera fer-se un forat: «Vinc a competir, que és el que més trobava a faltar. Em vull fer un lloc a l’onze». L’entrenador, Justo Ruiz, destaca que es tracta d’un jugador que «té qualitat, és ràpid i elèctric. Estic convençut que ens pot ajudar».
 

Guanyar a Artesa

La primera cita de les que té l’FC Andorra per davant és diumenge, al camp del CE Artesa de Segre, un equip que necessita els punts per no entrar en posicions de descens. Els tricolors tornaran a jugar saben el que ha fet abans l’Alpicat.
 
El conjunt de Ruiz suma 26 dels últims trenta punts i confia en «continuar en la línia que portem aquesta temporada» en aquest final de curs. Valora que tindrà la seva complicació pel tipus de rivals que tindrà al davant: «Els quatre partits que queden són amb rivals molt incòmodes». La intenció és de guanyar-ho tot, per poder-ho aprofitar per si l’Alpicat falla en alguna ocasió. «Volem acabar la temporada amb 83 punts», el que significa adjudicar-se els dotze que queden en joc. Recorda que l’Artesa «s’està jugant el descens» i preveu que «els vint primers minuts sortiran a intentar pressionar».
PUBLICITAT
PUBLICITAT