PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Scalada Storia’ es promociona al matx de l’Stade Toulousain

Es realitzaran sortejos d’entrades a l’espectacle, entre altres premis

Per El Periòdic

Presentació d’Scalada Storia.
Presentació d’Scalada Storia. | Tony Lara
Andorra, i en especial l’esdeveniment Scalada Storia del Cirque du Soleil, seran avui elements protagonistes del partit de rugbi que tindrà lloc aquesta nit entre l’Stade Toulousain i el Brive, a l’estadi del primer equip.
 
Segons informa Andorra Turisme en un comunicat de premsa, en aquesta 24a jornada de la lliga Top 14 de rugbi, l’estadi Ernest Wallon –amb una capacitat per a 19.500 espectadors– acollirà una jornada dedicada a donar a conèixer aquest esdeveniment cultural amb vídeos de les dues anteriors edicions d’Scalada a través de les pantalles gegants, distribució de material promocional i repartiment de butlletins informatius amb què es pretén atraure els seguidors dels equips a Andorra de cara a la visualització de l’esdeveniment. A més de la reproducció dels vídeos, també es realitzaran diferents sortejos entre els socis del club, com ara un cap de setmana per a quatre persones a Andorra, amb forfets d’activitats d’estiu a Naturlandia, entrades al centre termolúdic de Caldea i, evidentment, entrades per veure l’espectacle que es promociona.
 
Amb aquesta col·laboració s’inicia un pacte de promoció de l’esdeveniment que tindrà lloc aquest estiu. Aquesta és només alguna de les compaginacions que Andorra, des del departament de Turisme, du a terme amb el Stade Toulousain per tal de donar visibilitat d’Andorra al veí del nord, estat d’on es cerca portar un major nombre de visitants i que, la finalitat d’aquests, no sigui només la compra al Pas de la Casa sinó una estada al país per conèixer-ne els seus atractius.

Andorra té un acord de patrocini amb l’equip francés. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT