PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

SDP rebutja participar de la Comissió de vigilància

Per El Periòdic

El conseller de Socialdemocràcia i Progrès, Victor Naudi.
El conseller de Socialdemocràcia i Progrès, Victor Naudi. | Tony Lara
El conseller del grup parlamentari mixt, representant de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, va afirmar ahir en declaracions per a Ràdio Nacional d’Andorra que SDP no participarà «en un simulacre de comissió», en referència a la comissió especial que es crearà al Consell General per prevenir casos com el de BPA.
 
Naudi va assegurar que no formarà part d’aquesta comissió de vigilància perquè la voluntat d’aquest ens hauria de residir  en explicar al ciutadà què ha succeït i cercar responsables, com havia de fer la comissió d’enquesta proposada pel grup parlamentari mixt, ja desestimada.
 
Per al conseller, Demòcrates per Andorra i Liberals, els dos grups d’acord amb la creació d’aquesta comissió que es reunirà a porta tancada, no volen depurar responsabilitats. Segons paraules de Naudi, SDP «no participarà en cap simulacre de comissió per fer semblant que aquí les coses es fan i no ha passat res», i ha afegit que advoca «per aquesta trasnparència» i no comprén que se’ls titlli de «manca de sentit d’estat, que és precisament aquesta transparència i demostrar que es fan les coses bé». 
 
Durant l’entrevista el conseller també va posar en dubte una qüestió plantejada per diversos mitjans de comunicació espanyols, com és la consciència, per part del Govern i el seu màxim dirigent, Antoni Martí, de la de la nota del FinCEN abans no fos feta pública al seu web.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT