PUBLICITAT

Andorra la Vella

Peñarroya: «Hem d’intentar no perdre el ‘feeling’ dels últims duels»

Sada creu en la victòria a Madrid: «La pressió no hi és i anant al màxim, contra un gran pot ser bo»

Per Iván Moure

Sergio Rodríguez tira a cistella davant Schreiner i Jawai, al Poliesportiu.
Sergio Rodríguez tira a cistella davant Schreiner i Jawai, al Poliesportiu. | ACB PHOTO / A. MARTÍN
El MoraBanc Andorra visita la pista del Reial Madrid amb la permanència dels deures fets. Al llarg de la setmana els jugadors han anat admetent que la pressió que hi havia per assegurar-se un any més a la Lliga Endesa es va esfumar en guanyar el Sevilla i ahir Joan Peñarroya va demanar no abaixar el ritme.
 
«És cert que a nivell classificatori tenim un punt de tranquil·litat però hem d’intentar no perdre res del feeling dels darrers partits si volem tenir opcions contra un rival poderosíssim  que segurament està en el millor momentde la temporada», va alertar el tècnic del conjunt andorrà. No amaga que possiblement els de Pablo Laso, que el divendres vinent jugaran les semifinals de la Final Four de l’Eurolliga contra el Fenerbahce, tindran al cap inevitablement aquest partit, però va insistir en què aquest no és un motiu per ser més fràgil: «El partit contra nosaltres serà el darrer entrenament de qualitat». Per això va insistir: «Hem d’anar amb la mentalitat adequada, intentar fer un bon partit, gaudir i posar el rival en problemes. Volem acabar bé».
 
De la seva banda Víctor Sada, en la sintonia de Peñarroya i tot un expert en enfrontar-se al conjunt blanc, confia en que la falta de pressió sigui favorable: «Anant al màxim, en un partit contra un gran, això pot ser bo». Amb tot, el capità veu la salvació com «un premi» que permetrà anar al Barclaycard Center «a jugar un partit maco de veure i gaudir-lo. Volem acabar la temporada i això passa per donar el màxim fins el final».
PUBLICITAT
PUBLICITAT