PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

L’Aeroport Andorra-La Seu d’Urgell oferta nous paquets turístics

Les instal·lacions presenten dimecres els vols amb Palma i Madrid

Per EL PERIÒDIC

Inauguració de l’Aeroport Andorra-La Seu
Inauguració de l’Aeroport Andorra-La Seu | EMILIO PRENAS
L’Aeroport Andorra-La Seu d’Urgell presentarà aquest dimecres els vols i paquets turístics pels mesos de juliol i agost, on s’especificaran les diferents operacions de l’aeroport amb Palma de Mallorca i Madrid. La presentació tindrà lloc a l’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat, a la Seu. 
 
L’aeroport ja va confirmar el passat mes d’abril que els primers vols comercials serien durant l’estiu, a través de la contractació d’una empresa local. L’agència urgellenca Viatges Regina, que tindrà quatre avions xàrter per connectar el Pirineu amb Mallorca i Madrid.
 
L’empresa preveia oferir quatre vols, d’entre 40 i 45 places cadascun. Amb la intenció d’estar operatius entre la segona quinzena de juliol i la primera d’agost, amb una sortida cada setmana, segons es va informar al diari Segre. Aquests, a més, estaven pensats tant per als clients que, des de les Illes o des de la capital espanyola, volguessin venir al Pirineu.  
 
De moment, des d’Aeroports de Catalunya, no preveuen l’arribada de més vols comercials a la pista alturgellenca. I l’activitat aèria, es concentra, per ara, en diverses operacions puntuals de xàrters i aerotaxis, a banda de la ja habitual d’aviació privada.
Tarifes actuals de l’aeroport/ Fins ara hi ha unes taxes (sense IVA) establertes a la pàgina web de l’aeroport, tot i que aquestes poden variar. Les tarifes disponibles per les instal·lacions públiques/comercials, són de 6 euros per un aterratge MTOW, 10 euros per passatger de sortida, 9 euros per PMR de sortida i 58 cèntims per la Tassa de Seguretat AESA per cada passatger. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT