PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACA està treballant per trobar un patrocinador

L'entitat publica el calendari de les GSeries 2016

Per ALBERT CANES

El president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal.
El president de l’Automòbil Club d’Andorra, Enric Pujal. | TONY LARA
L’escàndol del Cas BPA va esquitxar de ple l’automobilisme a Andorra. Joan Carchat va ser el primer damnificat clar ja que es va quedar sense el patrocinador principal quan estava preparant-se per al Mundial de WRC, però també l’Automòbil Club d’Andorra es va veure afectat a causa de la retirada de la seva publicitat, la qual suposava una bona font d’ingressos. Els responsables de l’ACA estan treballant a fons  durant aquests dies per trobar un patrocinador que vulgui ser present en els seus esdeveniments. Des de l’entitat són positius de cara a la cerca de patrocinis, tot i que encara hi ha feina per fer.
 
Amb vuit mesos d’anticipació, ahir es va publicar el calendari de l’onzena edició de les GSeries, que s’iniciaran el 9 de gener del 2016, amb la G1, i finalitzarà el 13 de febrer amb la G5. L’ACA ha reservat una data en cas que hi hagi algun ajornament per motius de l’estat del circuit o de meteorologia, que solen afectar alguna prova en cada edició. En cas que hi hagués algun ajornament, el 20 de febrer del 2016 es disputaria la cursa.
 
Els pilots ja poden començar a pensar en les GSeries 2016 després de la publicació del calendari, que tornarà a comptar amb cinc proves, i totes es disputaran en jornada de dissabte, com és habitual en el Campionat.


Calendari GSeries 2016
9 de gener del 2016 G1
16 de gener del 2016 G2
30 de gener del 2016 G3
6 de febrer del 2016 G4
13 de febrer del 2016 G5
20 de febrer del 2016 Data Reservada
 

 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT