PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

El Barça i l’Unicaja, els més forts a Andorra durant la fase de grups

El Campionat d’Espanya Cadet comença el diumenge 24 amb 32 clubs participants

Per EL PERIÒDIC

Diverses personalitats presents durant el sorteig, ahir a la Seu d’Urgell.
Diverses personalitats presents durant el sorteig, ahir a la Seu d’Urgell. | BCA
El Campionat d’Espanya Cadet de bàsquet que es celebrarà a Andorra i a la Seu d’Urgell del diumenge 24 de maig fins el dia 30 s’apropa. Per aquest motiu, ahir es va realitzar el sorteig de la fase de grups del Campionat, en el qual es van repartir els 32 equips participants en vuit grups diferents de quatre conjunts en cadascun. 
 
Els caps de sèrie que jugaran la seva fase de grups al Principat són el Barça, l’Asur Hoteles ULB, l’Unicaja de Màlaga i el Movistar Estudiantes, mentre que els conjunts del Reial Madrid, el València, el Joventut i el Sevilla ho faran a la Seu d’Urgell. 
 
El Campionat d’Espanya és un esdeveniment de prestigi que comportarà l’arribada d’uns 400 jugadors de bàsquet a Andorra i la Seu d’Urgell, entre els quals hi hauran els millors del món en edats compreses entre els 14 i 16 anys, i també comportarà 15.000 pernoctacions entre els dos llocs organitzadors. 
 
En el sorteig que es va realitzar ahir a la localitat urgellenca hi van assistir diverses personalitats, com el secretari d’Estat d’Esports, Jordi Cerqueda, el president del MoraBanc, Gorka Aixàs, així com el director general, Francesc Solana, i el coordinador de la base, Jaume Tomàs. Com a amfitrions, hi van ser presents l’alcalde de la Seu, Albert Batalla, el president del Sedis, Pere Porta, i el de la territorial de Lleida, Ferran Aril. Tots ells es van mostrar amb ganes per a la disputa del torneig.
PUBLICITAT
PUBLICITAT