PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Compromís x La Seu aposta per millorar l’espai públic de la ciutat

Ordeig vol construir «una ciutat que tingui cura dels seus espais públics»

Per EL PERIÒDIC

El candidat de Compromís X La Seu que es presenta a les eleccions municipals de la Seu, Òscar Ordeig.
El candidat de Compromís X La Seu que es presenta a les eleccions municipals de la Seu, Òscar Ordeig. | TONY LARA
Compromís x La Seu (CXLS) vol construir «una ciutat que tingui cura dels seus espais públics com les places, carrers o jardins, ja que així s’ofereix qualitat de vida als seus habitants».
Segons comenta Compromís, «lamentablement, la Seu ha perdut qualitat dels seus espais públics en els darrers 12 anys». Tres exemples paradigmàtics que dóna Compromís són: La Plaça Europa (vora la cruïlla d’Andorra), doncs comenta que és un desert sense atractiu; les noves places dels Jutjats i del Pati Palau, que són ocasions perdudes per al gaudi dels ciutadans, places dures, sense ombres o conceptes equivocats que no aporten res al benestar dels urgellencs, comenta Compromís.
D’altra banda, CXLS considera que la deixadesa general de la ciutat troba la seva manifestació més crua en «la manca de pintura dels passos de vianants, que a més afecta a la seguretat vial, i dels porxos dels carrers Major i Canonges, que empobreix la imatge del centre històric».
 
A més, el candidat a l’alcaldia de la Seu, Òscar Ordeig, ha declarat que es compromet a «posar en marxa abans que s’acabi el mes de juny, un pla de xoc de neteja i endreçament general de la Seu», ja que «la convivència cívica passa per un espai públic tractat amb cura». Ordeig també remarca que l’Ajuntament hi posarà el coll i «demanaré la col·laboració activa de tots els urgellencs». Així doncs, Ordeig clarifica que farà un Pla de xoc de neteja durant les primeres setmanes del mandat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT