PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

Curs d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic

Les preinscripcions al programa de formació s’inicien el proper dimarts

Per EL PERIÒDIC

Edifici del centre cultural de Les Monges de la Seu d'Urgell
Edifici del centre cultural de Les Monges de la Seu d'Urgell | TONY LARA
Del 19 al 29 de maig es podran presentar les sol·licituds de preinscripció al Programa de Formació i Inserció del Pla de Transició al Treball de la Seu d’Urgell per al curs 2015-2016. On s’ofereix a nois i noies d’entre 16 i 21 anys, que no tinguin el graduat en educació secundària obligatòria, la formació professional en el perfil d’auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic. 
 
Durant tot el curs acadèmic (de setembre de 2015 a juny de 2016) els joves que preguin part d’aquesta formació professional aprendran a executar operacions d’auxiliar en el punt de venda; preparar comandes; atenció bàsica al client; tècniques administratives bàsiques d’oficina; operacions bàsiques de comunicació; compliment de mesures de prevenció de riscos laborals; i qualitat i protecció del medi ambient. 
Els joves realitzaran al llarg d’aquest mateix curs un mínim de 200 hores de pràctiques en empreses del sector. 
 
A més a més d’aquesta formació professional, els nois i noies també rebran formació complementària per a obtenir recursos per a poder desenvolupar-se millor personalment i professionalment, i per continuar la seva formació. Amb el Pla de Transició al Treball s’obté una certificació de la formació rebuda i  de les competències professionals adquirides.
 
Preinscripcions / Els i les joves que hi estiguin interessats poden fer la seva preinscripció o demanar informació sobre aquesta formació a l’oficina del Pla de Transició al Treball, situat a la tercera planta del centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.
PUBLICITAT
PUBLICITAT