PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

151 estudiants s’examinen a la Prova Oficial de Batxillerat

138 estudiants de secundària i 13 candidats lliures volen obtenir el títol

Per EL PERIÒDIC

Exàmens al centre d’Aixovall.
Exàmens al centre d’Aixovall. | ALEX LARA
Un total de 151 estudiants de secundària –138 escolaritzats i 13 candidats lliures– comencen avui la Prova Oficial de Batxillerat (POB). Els exàmens tenen lloc al Centre de Formació Professional d’Aixovall i hi haurà proves, segons la modalitat de batxillerat, fins al 21 de maig. Els primers exàmens són els d’arts plàstiques i dibuix artístic, matemàtiques, economia, llatí i català. 
Per modalitats de batxillerat, 19 estudiants i un candidat lliure s’examinaran de les assignatures de la branca artística i de la comunicació; 60 alumnes i vuit lliures, de la científica i la tecnològica; 50 escolars i tres lliures, de l’econòmica i social, i nou estudiants i un candidat lliure, de la humanística i lingüística.
 
Els candidats lliures no es presenten a tots els exàmens sinó que ho fan de manera esglaonada perquè tenen cinc anys per obtenir el títol de batxiller. Els resultats de les POB es publicaran el 4 de juny a la tarda al tauler d’anuncis del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior i a la pàgina web www.educacio.ad. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT