PUBLICITAT

Andorra la Vella

L’últim ‘show’ a casa

El MoraBanc rep l’Obradoiro en el partit de clausura d’aquesta temporada a casa, i per a molts jugadors el darrer amb la samarreta tricolor

Per ALBERT CANES

Els jugadors del MoraBanc celebren un acció durant un partit d’aquesta temporada la Poliesportiu d’Andorra.
Els jugadors del MoraBanc celebren un acció durant un partit d’aquesta temporada la Poliesportiu d’Andorra. | ACB MEDIA / A. MARTÍN
La temporada ja està arribant a la seva conclusió. Almenys per als equips que no han pogut classificar-se per als play-off, com és el cas del MoraBanc. Però això ja ho sabien des de fa molt de temps els de Joan Peñarroya, que tenien com a objectiu principal assolir la permanència i ho van fer de manera solvent a falta de tres partits per acabar la temporada. 
 
Per sort per als aficionats d’Andorra, encara resta un partit a casa en què l’objectiu principal serà gaudir juntament amb l’afició i obtenir una darrera victòria a casa aquest curs, la qual seria la sisena consecutiva al Poliesportiu. «Tenim ganes d’acomiadar-nos bé de l’afició. Els hem fet patir una mica i volem celebrar amb ells l’últim partit a casa amb tot el que pugui venir» va comentar ahir Marc Blanch. En la mateixa línia estava el seu company d’equip, Jordi Trias, que va lamentar la rapidesa en què ha passat l’any: «Passen molt ràpides les temporades. Com més anys passen sembla que les temporades vagin més ràpides. Intentarem guanyar el partit amb la nostra afició i acomiadar-nos amb ells, que han estat fantàstics amb nosaltres». 
 
Luka Bogdanovic, un dels jugadors de més pes de l’equip, també va parlar del comiat amb l’afició destacant que volen guanyar, però que l’Obradoiro no ho posarà fàcil: «Segur que haurem d’estar al nostre millor nivell. En l’altre costat hi haurà un equip en un moment molt bo, que ve de guanyar al Màlaga. Però nosaltres també estem jugant molt bé a casa». Trias va explicar quines són les claus del conjunt gallec: «Són un equip que juguen molt al bloqueig indirecte. Fins i tot són pesats en aquest aspecte i haurem d’estar molt concentrats perquè a la mínima que et despistes ja t’has menjat un alley-oop o un llançament sol. Aquest aspecte és important i després que són un equip molt físic». 
 
Qui es quedarà a l’equip?

Com és evident a aquestes alçades de la temporada, i degut a que els deures ja estant fets, hi ha el dubte de qui es quedarà per a la temporada que ve i qui vestirà la samarreta del MoraBanc per darrera vegada en el partit contra el Barça. Al desig de quedar-se de Betinho, que va ser el primer en afirmar que vol jugar una temporada més a Andorra, s’hi va sumar el capità, Marc Blanch: «Aquí estic molt bé, porto tres anys i clar que m’agradaria seguir jugant a aquí, però no només depèn de mi i jo a l’únic que puc dedicar-me és a seguir entrenant i jugant el millor possible i després es farà el que s’hagi de fer». 
 
Més discrets van ser Jordi Trias i Luka Bogdanovic, els quals encara no han pres una decisió. «Ens asseurem i parlarem amb el club a veure si a les dues parts ens interessa el que ens podem oferir o no. A partir d’aquí ja veurem. Jo el que puc dir és que físicament em trobo molt bé i de cap també. Gaudeixo molt del bàsquet, però ara mateix no sabria dir què farem l’any vinent» va afirmar el pivot català. La falta de minuts durant l’any serà clau a l’hora de prendre una decisió: «Em quedo amb moments bons de la temporada. Està clar que m’hagués agradat tenir més importància en el joc. No només a mi si no que a qualsevol jugador que té pocs minuts». El serbi, per la seva part, va confessar: «Vull continuar a l’ACB. Serà a Andorra o en un altre equip? En aquest moment no ho sé». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT