PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

‘Pato’ Álvarez fa un clínic amb infants a Andorra

Un dels millors entrenadors del món visita l’Escola Jean Ba Poux

Per A. C.

William ‘Pato’ Álvarez amb els infants de l’escola Jean Ba Poux.
William ‘Pato’ Álvarez amb els infants de l’escola Jean Ba Poux. | EL PERIÒDIC
És possible que el nom de William Pato Álvarez no sigui gaire familiar, però es tracta d’una de les cares no visibles més importants del tennis arreu del món. Ell és reconegut a nivell mundial com un dels millors entrenadors que hi ha al món en aquest esport i ha arribat a treballar amb jugadors de renom com Andy Murray, actual número 3 en el rànquing de l’ATP, Emilio Sánchez Vicario, el germà de l’ex resident a Andorra, o Sergio Casal, entre altres. Amb 80 anys a les seves esquenes, Àlvarez segueix lligat amb el món del tennis de manera incansable. Un altre dels tennistes que destaquen en la llarga llista d’alumnes d’Álvarez és el de l’actual promesa del tennis mundial, Grigor Dimitrov, que es troba en la posició número 11 del rànquing ATP.
 
El passat dimecres, alguns alumnes de l’escola Jean Ba Poux de Santa Coloma, que està dirigida per un dels representants andorrans per als Jocs dels Petits Estats d’Islàndia en tennis, Jean Baptiste Poux, van tenir la sort de gaudir d’un clínic a càrrec d’Álvarez. A més a més, l’entrenador de nivell mundial va realitzar una xerrada dirigida als joves tennistes. «Que vingui algú com ell aquí a Andorra és un luxe» explica Poux, que destaca l’èxit que va tenir la seva visita: «Els nens s’ho van passar molt bé i els va fer molta il·lusió, fins i tot a mi me’n va fer». 
 
Poux manté una relació estreta amb Álvarez des de fa uns anys després que aquest l’ajudés a preparar algunes proves. «El conec molt bé. He entrenat amb ell i hem mantingut la relació» afirma Poux, que espera poder repetir l’experiència.
PUBLICITAT
PUBLICITAT