Superen en ‘semis’ l’Inter i el Pas de la Casa, respectivament

Per JOAN JOSEP BLASCO

Partit de lliga d’aquesta temporada entre l’Encamp i el Madriu.
Partit de lliga d’aquesta temporada entre l’Encamp i el Madriu. | FAF
E l Memorial Joan Canut i Bové viurà diumenge la seva 31a edició. La jornada estarà farcida de partits al pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany, amb les finals de totes les categories. La sènior la disputaran l’FC Encamp i el Construmosa DDS Madriu.

Els encampadams tenen la possibilitat d’assolir el doblet, després de guanyar aquesta temporada també la Lliga. En les semifinals es va imposar a l’Inter Club Escaldes per 7-5. Van haver de remuntar el gol inicial de França al minut 5. Segons més tard Salvat empatava i el gol d’Omar al 10 capgirava el marcador. A partir d’aquí l’Encamp va ampliar diferències per assegurar-se la victòria. Al descans manava per 4-1 amb dues dianes de Salvat, la primera de penal. En la represa el mateix jugador marcava dos gols consectuius. Els escaldencs retallaven distàncies mitjançant Sepúlveda i Soto. Salvat feia el setè, i al tram final Sepúlveda i Carvajal maquillaven el marcador.

El Madriu es va guanyar un lloc en la final al vèncer a l’FC Pas de la Casa per 2-5. Va ser superior i als 10 minuts de partit ja havia marcat els cinc gols amb els que van acabar el matx. Veien porteria Barrufet i Jhonny en dues ocasions, i Casas en una. En la segona part el Madriu va saber mantenir a ratlla al rival, que no va tenir l’opció d’intentar igualar l’enfrontament. Marcaven Regalo i Pinto uns gols que van ser insuficients.

Al llarg del dia es disputaran a la instal·lació escaldenca totes les finals de les diferents categories. Els partits seran FC Santa Coloma - FS La Massana (juvenil), CE Carroi C - FS La Massana (cadet), UE Santa Coloma - FC Encamp (infantil), FC Encamp - Inter Club d’Escaldes (aleví), UE Santa Coloma - FC Encamp (benjamí), CE Sant Julià - FC Encamp (prebenjamí) i UE Sant Julià Escola Espanyola - FC Encamp (femení).