PUBLICITAT

Andorra la Vella

Daniel Higiénico presenta el seu primer llibre a La Puça

El músic i actor amb 25 anys de carrera oferirà, a més, un concert a La Fada Ignorant

Per I.M.C

El cantant i escriptor Daniel Soler (Daniel Higiénico) en una imatge promocional.
El cantant i escriptor Daniel Soler (Daniel Higiénico) en una imatge promocional. | EL PERIÒDIC
Artista polifacètic, Daniel Soler –més conegut com a Daniel Higiénico– arriba avui al Principat per presentar, a partir de les 19.00 hores a la Llibreria La Puça, la seva primera novel·la: El Paseo Infinito. Més conegut per la seva faceta com a músic –ha publicat ni més ni menys que una dotzena d’àlbums–, compta també amb una col·lecció de relats (Peronajes y su Hígado), però fins ara no s’havia enfrontat mai a una creació literària d’aquestes característiques. 
 
Els 25 anys que porta dins el món de la música i del teatre l’avalen. A El Paseo Infinito, Daniel Higiénico deixa veure el seu humor característic i elegant però transgressor a través d’una història poc convencional, original i difícil de classificar, entre el gènere còmic i el fantàstic,amb grans dosis de metafísica. Durant la presentació a La Puça, a més, interpretarà alguna de les seves cançons.
La novel·la gira al voltant d’un personatge abandonat pel seu autor, sense identitat i sense lloc on anar. Es troba en un edifici que ell mateix pot construir i es decideix a fer-ho. Porta a porta, el seu món es va poblant d’extravagants personatges amb curioses històries. Per sobre de tots ells es troba l’autor real, el qui ho veu i ho escolta tot però de qui se’n desconeix la identitat. 
Les 500 pàgines de llibre han sigut possibles gràcies a un Verkami –la plataforma de micromecenatge–, amb més de 300 persones que han volgut fer donacions per a que fos possible el projecte. L’afició per l’escriptura ha agafat fort a l’artista, i ja prepara un nou recull de contes.
 
A més, Daniel Higiénico oferirà un concert amb el seu espectacle Canciones y soliloquios a partir de les 23.30 hores a La Fada Ignorant, amb les seves cançons reivindicatives i crítiques, carregades d’humor i d’ironia. 25 anys després, l’energia de l’artista segueix intacta. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT