L'expulsió de Moisés evita la sorpresa a la pista del líder

• L'equip de De la Rosa deixa una gran impressió malgrat la derrota
GÀLDAR

Moisés, pressionat, refusa la pilota en una acció defensiva, ahir Foto:VÍCTOR CRUZ

partidàs el que es va veure ahir al pavelló Juan Beltrán Sierra entre el Gàldar i el BP Andorra. L’equip tricolor continua sense guanyar a domicili, però la imatge amb Xavier de la Rosa a la banqueta ha canviat radicament i malgrat tornar amb les mans buides de Gran Canària aquest equip torna als seus origens com va demostrar fa cinc dies a casa i també com va refermar ahir, a domicili. Va ser un duel entre dos equips amb gust per la pilota, entre dos plantilles que ahir sobre el parquet van demostrar que han d’estar entre els millors de la Divisió de Plata. En el cas del BP és qüestió de readaptació, d’un temps de marge, perquè jugant com ho està fent amb el seleccionador a la banqueta els resultats arribaran sí o sí lluny del Poliesportiu d’Andorra.

Ahir va estar a punt d’assaltar el fortí canari, el del líder, al qual va tenir contra les cordes a la primera part. Escalfant motors, al minut 3, Cabinho va fer el 0-1 que es veia venir després de la sortida a mil revolucions, pressionant a tota la pista, plantejada per De la Rosa.

Va ser marcar el gol i Suso Méndez, rectificar és de savis, va copiar la tàctica. El partit va adquirir un ritme vertiginós, amb ocasions a les dues porteries i Adrián va empatar al 7, però Paulinho va tornar a recuperar l’avantatge al 10. El BP, però, era millor en aquestes condicions... fins que al minut 16 Moisés va veure la segona groga per tallar amb intel·ligència un servei de banda amb el cinc inicial tricolor descomposat però l’àrbitre, amb criteri, el va expulsar. El gol no va arribar en els dos minuts que el BP estava amb quatre homes a la pista, però sí tot just abans del descans, obra de Glauber.

En la segona part el guió va ser el mateix, un ritme trepidant que a poc a poc es va anar fonent per als dos equips pel desgast físic.

Amb el partit obert Minhoca va aprofitar una jugada de rebots a l’àrea tricolor per fer el 3-2. Això va fer mal, es va continuar insistint en la porteria rival però amb més riscos i això es va pagar amb el 4-2 al 35. Fins el final Aranburu va actuar de porter jugador, però el meta local Josué va impedir el miracle.