PUBLICITAT

Koldo: «Volíem que Lima, a dalt, agafés pilotes després del rebuig»

  • El seleccionador destaca que haver jugat com sempre no hagués variat el marcador
RAFA MORA
EREVAN

Periodic
33Cristian, d'esquenes, intenta cobrir espais en una acció d'atac armènia. Foto: EFE / Vahram Baghdasaryan

El tècnic va explicar després del partit que el canvi d’Ilde Lima a la punta d’atac va ser per poder optar a agafar pilotes a dalt després que la línia defensiva andorrana les rebutgés: «Volíem tenir una mica més d’arribada, sabíem que el ritme d’Armènia ens obligaria a rebutjar moltes pilotes i poder controlar al davant amb ell, i penso que ha fet molt bé la seva feina, fins que hem decidit tornar-lo al seu lloc. L’altre dia contra Macedònia la defensa va estar molt bé sense Lima (estava sancionat), però amb ell al centre de la defensa el resultat no hagués variat gaire».

Koldo va assegurar que havia estat el partit més difícil des que és seleccionador. «El partit va començar bastant malament. Vam rebre un gol massa aviat i això, amb el ritme d’Armènia, superior al nostre, ha condicionat el partit. En la segona part ells han continuat atacant, no han baixat el ritme en cap moment», va dir un Koldo, que va voler destacar la superioritat local: «És una selecció que està al nivell dels millors d’aquest grup. Acaba de guanyar a Eslovàquia, que ha disputat el Mundial. Està en un moment dolç».

problemes en la defensa / «Ens ha costat molt ajustar la nostra fase defensiva, en la segona part hem estat millor, però crec que Armènia ha sigut molt superior», va assegurar Koldo, el qual es va mostrar content per la feina ofensiva que va realitzar Lima en els 20 primers minuts, però no tant en la defensiva de l’equip: «El problema ha estat al darrere, amb una mica més d’experiència com portàvem pensàvem que podríem aturar-los, però la circulació armènia no l’hen pogut contrarrestar».

¿contundència andorrana? / El tècnic va ser preguntat pels periodistes armenis sobre la contundència dels andorrans en defensa, a la qual cosa va contestar: «Crec que ha hagut més lesionats d’Andorra que d’Armènia, el que hem vist ha estat un partit de futbol».



Per a més informació consulti l'edició en paper.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT