L’organització celebra que la cursa hagi passat dels 1.000 competidors

Per EL PERIÒDIC

Moment d’una de les proves de l’Escanyabocs de l’any passat.
Moment d’una de les proves de l’Escanyabocs de l’any passat. | EL PERIÒDIC
L’Escanyabocs 2015 s’havia proposat, per aquest any, l’objectiu de consolidar i superar la xifra d’un miler de participants que ha marcat les darreres edicions. I durant el cap de setmana passat, ho van aconseguir. Doncs més de 1.000 competidors van participar i superar les diferents proves i metes que proposa cada any l’Escanyabocs.

Més de la meitat les participants ja havien fet les proves en anys anteriors, i van mostrar la gran satisfacció de poder haver estat presents un any més en les competicions. A més, la cursa també s’introdueix cada cop més en les noves tecnologies, doncs a traves de les xarxes socials, els participants han pogut deixar tot tipus de comentaris positius o negatius respecte al desenvolupament i funcionament de l’Escanyabocs 2015. «Fantastic recorregut de la marxa btt, amb senders i corriols molt divertits, els que somia qualsevol biker betero» va comentar un competidor.

Durant aquesta edició, però, també es van proposar dues novetats que també van tenir molta acollida entre els corredors, una era la caminada de marxa nòrdica i l’altra la prova d’orientació.
Podi 2015 / En l’Escanyabocs Ferro, l’única prova realment competitiva segons l’organització, després de 12 hores competint, Roser Español Bada va quedar primera en la classificació femenina, mentre que en la masculina, el guanyador va ser Roger Moras Comellas.