PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La consolidació del partit, principal objectiu d’SDP

Bartumeu pren les rendes de l’agrupació, que vol seguir creixent

Per M.C.

Bartumeu, president d’SDP.
Bartumeu, president d’SDP. | Tony Lara
Jaume Bartumeu torna a la primera línia de l’àmbit polític assumint el paper de president del partit més novell amb presència al Consell General, Socialdemocràcia i Progrès (SDP). L’advocat substitueix l’ara membre del grup parlamentari mixt, Víctor Naudi, qui passa a erigir-se com a vocal de l’agrupació. Els nous càrrecs van decidir-se a l’assemblea que durant aquest cap de setmana la formació va celebrar, juntament amb la participació d’homòlegs vinguts de San Marino.
 
El nou secretari d’organització serà Joan M. Miralles, qui va exposar que els objectius primordials que SDP cerca aconseguir a curt termini són «la consolidació del partit amb la millora de la nostra visibilitat», així com  enrobustir la marca política que les darreres eleccions entrava al Consell amb dos membres.
 
Bartumeu i Miralles estaran escudats per una comissió política nacional «estructurada amb persones especialistes en els temes que se’ls ha adjudicat» i que «ens permetrà tenir una resposta més àgil i un tarannà més visible de cara als problemes que el país ha d’afrontar ara mateix», segons va explicar el nou secretari.
 
La voluntat és «reunir-se cada setmana amb una associació per anar copsant la situació del país». Un objectiu ja plantejat durant la campanya i que ja es va expressar que «no es volia limitar als períodes electorals». Així, l’agrupació es reunirà amb associacions i col·lectius «per anar captant les seves dificultats i veure quines solucions els podem aportar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT