L’FC Encamp s’imposa al Madriu i suma el doblet

Cabinho és l’autor de tres dels quatre gols del seu equip en un enfrontament que es decideix en la segona part

Per JOAN JOSEP BLASCO

L’Encamp va celebrar el títol a la mateixa pista.
L’Encamp va celebrar el títol a la mateixa pista. | Xavi Miró / FAF
El palmarès de l’FC Encamp continua fent-se més gran. Es va imposar en la final del Memorial Joan Canut i Bové al Construmosa DDS Madriu per 4-1, en un enfrontament que va decidir al seu favor en la segona part, aprofitant millor que el rival les ocasions de que gaudia. Amb aquest títol aconsegueix aquesta temporada fer el doblet.

El primer temps va ser igualat, amb ocasions pels dos conjunts per avantçar-se en el marcador. El Madriu es va trobar amb un encertat Bazán sota pals, que no els va permetre marcar. L’Encamp tampoc trobava porteria, però es va posar per davant abans d’arribar al descans. Cabinho agafava la pilota a la frontal de l’àrea, escorat, i es va anar centrant per etzibar un xut que va finalitzar al fons de la porteria. Amb aquesta mínima diferència es va arribar a la mitja part.

Només iniciar-se el segon temps Cabinho tornava a marcar, aprofitant una passada al segon pal. L’interncional andorrà materialitzava el tercer poc després i a partir d’aquí el Madriu se la va jugar amb el porter-jugador. Aquest fet no el va poder aprofitar, i en canvi sí els encampadans. Salvat interceptava una pilota i quasi des de la seva pròpia àrea marcava per posar la sentència. El Madriu va retallar distàncies, però no li va quedar temps per provar la remuntada. Un cop va sonar la botzina final jugadors i tècnics encampadans va celebrar el títol i un nou doblet aconseguit en el seu palmarès, ja que setmanes enrera es van adjudicar la Lliga.

El pavelló del Prat Gran d’Escaldes-Engordany va viure una jornada plena de partits, ja que abans del duel sènior entre l’Encamp i el Madriu es va disputar totes les finals de les diferents categories del Memorial. És un format que la Federació Andorrana de Futbol organitza per dedicar el dia al futbol sala.