Rabanal i Casas s’adjudiquen el Torneig Automòbils Pyrénées

Cerro i Felipo vencen en la segona categoria i Freudenthal i Montsegur en fèmines

Per JOAN JOSEP BLASCO

Casas i Rabanal en un dels partits del torneig.
Casas i Rabanal en un dels partits del torneig. | AnyósPark
El Torneig Automòbils Pyrénées és l’únic que es disputa fora de territori espanyol del Mercedes Tenis & Padel Tour, un dels tres circuits més prestigiosos de l’estat veí. Un total de vuitanta jugadors, conformant quaranta parelles, van prendre part en l’esdeveniment disputat a les pistes d’AnyósPark.

Àxel Rabanal i Albert Casas es van imposar en la final de la primera categoria masculina a Xavi Busquets i Pepe Pereira per 6-3 i 6-2. En la segona categoria Iban Cerro i Xavi Felipo van ser els campions,guanyant als germans Sergio i Guillermo Carrascosa (3-6, 6-3 i 7-5). En femení van guanyar Patri Cardona i Tere Suñé, que en la final van vèncer a Marta Freudenthal i Fabi Montsegur (6-2 i 6-3). Els clients de Mercedes millors classificats es van guanyar el bitllet per ser a la final del circuit, on hi seran presents també els de la resta de seus en diferents ciutats espanyoles. En total es van arribar a disputar 96 partits.

Una vintena dels jugadors del torneig van tenir l’oportunitat de participar en el clínic impartit per Joan López, entrenador de Lucía Sainz, jugadora que va ser cinquena del rànquing mundial i finalista en el masters del World Tour. Aquesta era la tercera ocasió en la que el circuit de Mercedes, que aquest any celebra la seva divuitena edició, aterrava a AnyósPark. De cara al 2016 repetirà experiència al Principat i realitzarà alguna modificació. Aquest és un torneig en el qual es potencia el nivell amateur.