PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip andorrà als Jocs de Baku serà de 31 esportistes

Esther Barrugués serà la banderera en la cerimònia d’inauguració

Per J. J. B.

Esther Barrugués, la banderera de l’equip andorrà, en un entrenament.
Esther Barrugués, la banderera de l’equip andorrà, en un entrenament. | FACEBOOK
La delegació andorrana per als Jocs Europeus de Baku (Azerbaidjan), que es desenvoluparan del 12 al 28 de juny, estarà formada per 31 atletes. Hi haurà representació en un total de sis esports, dels trenta que entren en competició. Aquesta és la primera edició que es disputa de l’esdeveniment.
On hi haurà més andorrans és en atletisme, amb un total de 23 components. En bàsquet 3x3 en seran quatre, i un en ciclisme, judo, natació i tir. Pel calendari de competició els esportistes nacionals no seran en la cerimònia d’inauguració. Només hi assistirà la tiradora Esther Barrugués, que serà la banderera. L’acompanyarà a l’estadi el cap de missió, Toni Guerra. 
 
Els pròxims jocs, a holanda

Jaume Martí, president del Comitè Olímpic Andorrà, va participar el cap de setmana passat en l’assemblea general dels Comitès Olímpics Europeus, que es va realitzar a Belek (Turquia). En aquesta trobada es va decidir que la segona edició dels Jocs Europeus es faran el 2019 a Holanda, en diferents ciutats, i no només en una com es fa a Baku o en grans esdeveniments d’aquest tipus. La neerlandesa era l’única candidatura que es presentava i els presents la van aprovar per assentiment. També es va parlar en l’assemblea sobre assumptes de patrocinis i de mesures antidopatge. L’assemblea de l’any vinent es va escollir que es realitzés a Tarragona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT