PUBLICITAT

ENCAMP

Mas confessa que si fos per ell no optaria a la reelecció

El cònsol entén que forma part d’un grup i se n’ha de parlar

Per EL PERIÒDIC

El cònsol Jordi Mas, a l'esquerra, ahir a Vila.
El cònsol Jordi Mas, a l'esquerra, ahir a Vila. | ANA / M.B.
Si fos per ell, Mas no optaria a la reelecció. El cònsol d’Encamp, Jordi Mas, ho va confessar ahir durant la celebració de la diada de Sant Romà de Vila. Mas va declarar a l’ANA que si depengués de si mateix, no es presentaria a les pròximes eleccions comunals previstes per al mes de desembre. Amb tot, el cònsol major va argumentar que «hi ha molts factors que s’han de tenir en compte, com el personal, l’empresarial o el polític. Formo part d’un grup i entre tots n’hem de parlar».

Mas va puntualitzar que ara no té en el seu pensament les eleccions comunals sinó que el seu interès és acabar alguns projectes que l’equip de govern es va proposar a l’inici de la legislatura, «temes que no hem pogut realitzar en els últims anys per la situació financera i que ara estan veient la llum i esperem que d’aquí a final d’any s’acaben de veure», va explicar. Entre els projectes pendents hi ha les obres de Prada de Moles, on es construeix un nou sector esportiu, o l’arranjament d’algunes voreres de la parròquia.

Jordi Mas va guanyar les eleccions comunals encampadanes de l’any 2011, encapçalant la llista d’Unió Parroquial+Demòcrates per Andorra. La seva experiència en política parroquial ja venia de llarg perquè va ser cònsol major d’Encamp del 1995 al 2001, i conseller general entre el 2001 i el 2005.

Entre les accions anunciades per Mas durant la legislatura hi ha la d’integrar més el Pas de la Casa com a part de l’estació de Pas de la Casa-Grau Roig, és a dir, que la població sigui peu de pista. Un dels últims projectes realitzats pel Comú d’Encamp  ha estat l’aprovació del projecte d’urbanització del pla parcial de la Cabeca, una zona pensada per acollir serveis i negocis que reactivin econòmicament la parròquia.

Si finalment es torna a presentar a les eleccions de finals d’any, Mas tornarà a enfrontar-se amb els socialdemòcrates ja que Encamp és una parròquia en què s’han alternat períodes de govern de diferents colors: Mas va guanyar el comú després d’anys de govern de Miquel Alís (PS).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT