PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Compte enrere per posar el motor a punt per ser al Ral·li de Sardenya

A l’equip ACSM encara desconeixen el que va succeir perquè el motor del Mitsubishi Lancer Evo X de Carchat es trenqués en el decurs de la segona etapa a Portugal

Per JOAN JOSEP BLASCO

Carchat, en una de les especials que va poder disputar del Ral·li de Portugal.
Carchat, en una de les especials que va poder disputar del Ral·li de Portugal. | ACSM
El debut al Mundial no va ser com volia. El pitjor que podia passar, no finalitzar el Ral·li de Portugal, és el que va succeir. Joan Carchat no mira enrera i se centra en la pròxima cita, el Ral·li de Sardenya, que es disputarà de l’onze al catorze de juny.
 
En la segona etapa a Portugal es va veure obligat a retirar-se perquè el motor Mitsubishi Lancer Evo X es va trencar. «Era una averia massa gran com per poder seguir en cursa», indica Carchat. L’equip ACSM està treballant per posar-lo a punt de cara a Sadenya, tot i que no saben quin va ser el motiu del problema. «A la telemetria no surt cap maltractament», i no valoren que fos un problema que tingués quan recentment es va comprar el vehicle: «Malament no podia estar. Al test que vam fer els paràmetres sortien bé. No sabem que va poder passar». A Portugal es va trobar amb el pitjor que podia passar-li en una temporada on es vol donar a conèixer a través dels resultats per trobar suport econòmic. «Va ser una llàstima perquè estàvem fent un bon començament i de sobte tot es va acabar». El pilot ordinenc continua amb la seva campanya de micromecenatge per poder competir en més ral·lis del Mundial. Es pròxim serà a Sardenya el mes vinent.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT