PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Cinc anys de presó ferma a una dona per importació i venda de cocaïna

Una altra dona va ser condemnada a dos anys de presó, sis ferms, per furt amb abús de confiança

Per IVÁN ÁLVAREZ

Passadís de Batllia
Passadís de Batllia | Tony Lara
El Tribunal de Corts va condemnar a cinc anys de presó, tres i mig ferms, una dona acusada d’importació i venda de cocaïna. A més, la dona ha d’afrontar una pena econòmica de 3.500 euros, 500 d’ells per contravenció penal. La decisió del Tribunal es va estendre, a un altre acusat, responsable d’un delicte major d’importació i venda de cocaïna. La pena imposada i sentenciada parla de tres anys de presó ferma, una multa de 2.000 euros i, un cop complert el càstig, expulsió del país durant 20 anys.
 
Delictes de furt i estafa/ Una altra sentència resolta va ser la d’una dona acusada per un delicte major de furt amb ús de claus i l’atenuant d’abús de confiança. La condemna que va establir el Tribunal de Corts determina una pena de dos anys de presó, sis mesos ferms, i la obligació d’indemnitzar a la víctima amb 22.974’75 euros. 
D’altra banda, en un cas d’estafa, un dels acusats va quedar absolt dels delictes majors i l’altre home acusat va rebre una condemna, en rebel·lia processal per un delicte major d’estafa, de dos anys i sis mesos de presó amb un termini de suspensió de la condemna de quatre anys. El Suprem, per la seva part, va confirmar la sentència imposada en dos casos. El primer, un home, autor d’homicidi per imprudència greu, un atropellament, i que va ser condemnat a divuit mesos de presó condicional amb un termini de suspensió de la pena de dos anys. A més, se’l priva del seu permís de conduir per un període de dos anys. L’home, a més, ha de fer front a multes de diferents quantitats en concepte de responsabilitat civil. L’altre sentència del Tribunal Suprem resolta ahir va reflectir una pena de sis mesos de presó a un individu de nacionalitat georgiana per possessió de document públic inautèntic, amb l’agreujant de reincidència.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT