PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sanció exemplar al tècnic del Tarascó per la batussa en el partit contra el VPC

Queda inhabilitat tres anys, i Tosatti i Vicente reben un càstig de tres i dues setmanes, respectivament

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jugada ofensiva del VPC d'aquesta temporada.
Jugada ofensiva del VPC d'aquesta temporada. | Tony Lara
Els lamentables incidents que es van viure a l’Estadi Nacional en el partit de quarts de final de la Copa Pirineus entre el VPC i el Tarascó encara porten cua. Tots els implicats tenen la seva respectiva sanció i el més mal parat és l’entrenador del conjunt de l’Arieja, que estarà tres anys sense poder asseure’s a les banquetes.
 
El matx es va disputar el passat 7 de maig i l’àrbitre el va donar per finalitzat a l’inici de la segona part, amb un marcador clar pels locals de 17-0, després que es produís una batussa entre membres dels dos conjunts. La comissió de disciplina del comitè de Migdia-Pirineus, tenint en compte l’exposat en l’acta arbitral del partit, feia arribar ahir als clubs implicats les sancions. Per part andorrana Stefano Tosatti rep tres setmanes de suspensió per realitzar un cop de genoll i Xavier Vicente dues per fer-ho amb el puny. El VPC encara no té massa clar si aquestes es compleixen l’1 de juny i el 25 de maig, respectivament, o les hauran d’acabar de complir a principi de temporada perquè en el període de la sanció només va haver-hi un partit més de competició i en la resta ja havien finalitzat la temporada. Els dos implicats no van jugar les semifinals contra el Capdenacois, ronda en la que els andorrrans van quedar eliminats. El VPC també rep una sanció econòmica de 110 euros per cadascun dels sancionats.
 
Qui s’ha endut la pitjor part és el Tarascó i especialment el seu entrenador, amb una inhabilitació de tres anys. La duresa es produeix per agredir a Roger Fité, posant-li dos dits als ulls, i perquè va entrar al camp quan no està habilitat per poder fer-ho. A més és reincident, perquè un fet similar ja es va produir aquesta mateixa temporada en un partit entre el Tarascó i el Leguevinois. També van rebre una sanció tres jugadors del conjunt francès.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT