PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Policia reconstrueix l’agressió al jove francès

La víctima continua ingressada i per ara no hi ha hagut cap detingut

Per EL PERIÒDIC

Lloc de l’avinguda del Pessebre on es va trobar al turista francès.
Lloc de l’avinguda del Pessebre on es va trobar al turista francès. | COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY
El cos de Policia va reconstruir ahir l’agressió al jove de nacionalitat francesa produïda el passat cap de setmana a l’avinguda del Pessebre, on es va trobar un llistó de fusta de grans dimensions que podria haver estat l’arma utilitzada pels agressors. La fusta es va descobrir en una parada de bus propera al punt on el noi va rebre la pallissa, situat a pocs metres de distància d’un bar de la zona.

Segons va informar Andorra Televisió (RTVA), durant una mitja hora, els especialistes de la Policia i investigadors van acordonar la zona per fotografiar el llistó, embolicat i amb precinte policial, que es va classificar com a possible estri utilitzat per propiciar els cops, i se li van fer diverses proves de posicionament per veure les característiques i cares de l’objecte. A més, van recollir proves que s’afegiran a les que ja s’han obtingut a l’avinguda en els últims dies, «com empremtes i mostres d’ADN», mostres que segons RTVA ja s’estan analitzant. A més, la Policia disposa d’un gran volum de filmacions i testimonis que complementen la investigació.

RTVA també va informar que la policia disposa d’un gran volum de filmacions, a més de recollir la declaració de nombrosos testimonis presencials. A més, també està fent «des de fa uns dies l’anàlisi d’empremtes dactilars i restes d’ADN», elements que poden aportar nous indicis per descobrir els autors de l’agressió.

La Policia, però, va informar ahir que es manté oberta la investigació i que per ara no hi ha hagut cap detingut. El jove agredit segueix ingressat a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.
 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT