PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Besolí debuta aquesta temporada en asfalt en el Ral·li Empordà

És la tercera prova del Volant RACC, on el pilot andorrà és segon de la general

Per JOAN JOSEP BLASCO

Besolí, amb el Peugeot 107, al Ral·li Pla d’Urgell.
Besolí, amb el Peugeot 107, al Ral·li Pla d’Urgell. | FOTOESPORT
La tercera prova del Voltant RACC és la primera de la temporada sobre asfalt. El Ral·li Empordà aporta coses noves als pilots, que fins ara només s’han provat sobre terra. Marcel Besolí és segon en la general i en les carreteres gironines afrontarà l’assalt al lideratge de la general.
 
El calendari torna avui després de més d’un mes i mig que es disputés la darrera prova. «Primer de tot tinc ganes de tornar a córrer, i després veure el que sóc capaç de fer en asfalt. En terra hem comprovat que som ràpids i competitius», comenta Besolí. La cursa empordanesa compta amb un recorregut total de 198,24 quilòmetres, dels quals 60,78 km són cronometrats. Hi ha sis especials, tres diferents: La Ganga (6,34 Km), Santa Pellaia (8,40 Km) i Els Àngels (15,65 Km). Besolí va poder fer un test a Lleida sobre circuit per treure conclusions sobre asfalt, ja que aquesta temporada encara no ha provat aquesta superfície en competició. 
 
El pilot ocupa la segona plaça de la general, sumant 34 punts. Es troba a quatre del líder, Ramon Cornet, mentre que tercer és Òscar Oviedo amb 28. Atacarà la primera plaça, pel que buscarà la victòria: «A principi de temporada ja era bo ser al podi, però trobant-nos on som, no ens conformem només amb això. Anem a guanyar». En el ral·li la Terrisa va concloure en la segona plaça i va ser tercer al del Pla d’Urgell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT