PUBLICITAT

Andorra La Vella

Il·lusió dels més petits per ser grans estrelles de la dansa

El concurs televisiu Xic&Dans celebra la gala final al Centre de Congressos d’Andorra la Vella amb gairebé 450 participants per tota l’edició

Per EL PERIÒDIC

Actuació de Nassim El Habbas i Nayara Palazón a la gala de Xic&Dans.
Actuació de Nassim El Habbas i Nayara Palazón a la gala de Xic&Dans. | EL PERIÒDIC
L’art no és només cosa d’adults, i és que cada vegada es troben més petits talents que deixen amb la boca ben oberta a més d’un. Doncs així ho van demostrar els participants de la segona edició del programa de ball pedagògic Xic&Dans, celebrada ahir al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. On més de 200 persones s’hi van aplegar per presenciar la gravació de la gala final del concurs televisiu. «L’èxit de la proposta  és innegable, hem passat de 235 participants en la primera edició a gairebé 450 en aquesta segona», així va mostrar la seva satisfacció el director del programa, Xavi Santaella, que també va remarcar l’augment d’implicació, «ja que cada cop hi ha més escoles interessades i més participants que demostren una tècnica més depurada».  
 
Els joves presentats han estat assistint durant el curs escolar a les classes formatives de dansa del programa a Andorra i la Cerdanya. I després de superar diverses fases, els escollits van poder competir en la final de diumenge per la victòria en les categories de dansa esportiva o coreografia en grup. 
 
Per ara però, el programa no permet comunicar els noms dels guanyadors, perquè la gala no s’emetrà fins l’últim cap de setmana de juliol a Andorra Televisió, Pirineus TV i la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya. Esmentar, però, que els primers classificats del ball esportiu rebran una beca educativa i els guanyadors de la categoria de ball en grup podran  fer un viatge per a tots els membres de la seva escola. 
Durant la gala també es van poder veure les actuacions de Nassim El Habbas i Nayara Palazón, campions d’Espanya de ball en cadira de rodes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT